Monday, April 2, 2007

Welkom vrienden

Jazeker!
U ziet het goed!
Er is alweer een nieuwe sportvereniging uit de grond gekomen in Meise: de drinkvrienden Platte Pens...
Wegens veel te goed weer en een dorstige keel, later meer!

6 comments:

zwemmend lid n° 1 said...

gegroet.
mogen er ook mensen aanlsuiten met meer zin in het water dan in de gist ?

Joris said...

Graag mijn inschrijving als drinkend lid bij deze vereniging. Al zal ik mij beperken tot de zwaarde bieren, de wijn, verdunde korte drank, en andere niet koolzuurhoudende drank tot 28 °.

De Witte Walvis said...

Uiteraard heb ik een eer hoog te houden. Ik ben immers als enige persoon lid van de vier andere verenigingen. Als platte pionier stel ik mij dan ook kandidaat om toe te treden tot deze groep, mits wat tactisch gefoeffel.

Zo zal ik (zoals vele vals platters) de tactiek toepassen van bijna nooit erbij te zijn of mee te doen, behalve op de belangrijke afspraken. Zo bereid ik me momenteel reeds voor op Werchter, een van de weinige plekjes ter wereld waar ik tegen ne goeie Grimbergen nooit nee zeg.

Gezien de weinige training zal ik uiteraard niet mee kunnen, maar ik trek me op aan de gedachte dat ik bij mijn enige deelname aan de bierkoning toch wel Audrick De Wolf achter me wist te laten. Misschien kan er ook hier gecombineerd worden tussen de verenigingen en kan de traditie van een duvel na een plattenballige training terug in ere hersteld worden.

Afijn, gelieve mij reeds te excuseren als jullie bij deze vereniging op mij moeten wachten, als ik wat minder lengtes aankan, als ik wat kansen voor open doel mis, als ik uitval door krampen, maar ik leef immers met dit motto:

Almudlah is da shit !

zwemmend lid n° 1 said...

't is hier precies gene vette.

(hebt g'em ?)

kennethvr said...

zwak jong da ding hier, beets u stelt teleur

zwemmend lid n° 1 said...

't is hier precies ne zwaar platte.